Τι Κανουμε

Εκπαιδευτικες Ιστοσελιδες

Σύγχρονες, πλήρως λειτουργικές, προσβάσιμες ανεξαρτήτως συσκευής, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και σε αυτές του ακροατηρίου σας.

Ed.It Εκπαιδευτικές Εφαρμογές - Κατασκευή Εκπαιδευτικών Ιστοσελίδων
Ed.It Εκπαιδευτικές Εφαρμογές - Σχεδιασμός και ανάπτυξη πλατφόρμες ηλεκτρονικής μάθησης

Πλατφορμες Ηλεκτρονικης Μαθησησ

Σύγχρονες, υψηλής αισθητικής, πλήρως διαδραστικές, υποστηρικτικές της αυτόνομης μάθησης, αλλά και της ομαδοσυνεργατικής, σχεδιασμένες στη βάση σύγχρονων θεωριών μάθησης αλλά και των τεχνολογικών δυνατοτήτων της εποχής. 

Ψηφιακο Εκπαιδευτικο Υλικο

Διαδραστικές πολυμεσικές εφαρμογές, πρωτότυπα εκπαιδευτικά παιχνίδια, εκπαιδευτικές δραστηριότητες εμπλουτισμένες με διαδραστικά στοιχεία. Ψηφιακά, όχι ψηφιοποιημένα.

Ed.It Εκπαιδευτικές Εφαρμογές - Σχεδιασμός και ανάπτυξη ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού
Ed.It Εκπαιδευτικές Εφαρμογές - Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Συμβουλευτικες Υπηρεσιες

Γνωρίζετε από τεχνολογία αλλά σας λείπει η εμπειρία εφαρμογής των σύγχρονων παιδαγωγικών θεωριών; Έχετε ένα ξεκάθαρο παιδαγωγικό όραμα αλλά σας λείπουν οι τεχνολογικές γνώσεις για να το υλοποιήσετε; Όποιο κι αν είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε.

Εκδοσεις

Η δουλειά των μαθητών σας στο χαρτί ή στην οθόνη. Μοντέρνες, καλαίσθητες ανθολογίες, πρωτότυπα πολυμεσικά video. Η ευχαρίστηση του να βλέπεις την δουλειά σου δημοσιευμένη.  

Ed.It Εκπαιδευτικές Εφαρμογές - Εκδόσεις
Ed.It Εκπαιδευτικές Εφαρμογές - Εκπαίδευση & Κατάρτιση

Εκπαιδευση & Καταρτιση

Εξειδικευμένη εκπαίδευση, δια ζώσης ή διαδικτυακά, για μια σειρά από εκπαιδευτικά ή τεχνολογικά θέματα όπως δημιουργική γραφή, εκπαιδευτική τεχνολογία, ψηφιακή εκπαίδευση, παιχνιδοποίηση και μάθηση μέσω παιχνιδιού, μεταξύ άλλων.  

Υποστηριξη Δρασεων

Υπηρεσίες επικοινωνιακής, μεταφραστικής, γραφιστικής, marketing, εκδοτικής και τεχνολογικής υποστήριξης για πάσης φύσεως εκπαιδευτικές δράσεις, από ημερήσια σεμινάρια επαγγελματικής ανάπτυξης μέχρι πολυήμερα συνέδρια. 

Ed.It Εκπαιδευτικές Εφαρμογές - Υποστήριξη Δράσεων